Facebook webshop

Több millió potenciális vásárló!

A Facebook napjaink egyik legismertebb és leggyakrabban látogatott internetes oldala. Egyeduralkodóvá a közösségi oldalak között és a népszerűsége várhatóan tovább növekszik Magyarországon is. Így a jelenleg is nagyszámú, kb. 4 milliós hazai Facebook felhasználó száma pár éven belül megduplázódhat, de akár meg is többszöröződhet! Miért hagyna kiaknázatlanul ekkora piaci lehetőséget? Törjön be webshopjával a Facebookra is! Célozza meg a legnagyobb közösségi portál, a Facebook több millió magyar vagy akár külföldi felhasználóját és juttassa el hozzájuk webshopja termékeit! Hogyan? A lehető legegyszerűbben: Facebook Webshoppal!

Tudjon meg többet a Facebook Webshopról! Kérjen egyedi ajánlatot:

Facebook webshop

Facebook webshop

Facebook Webshop rendkívül gyorsan

A Facebook Webshop megjelenésével teljes mértékben a Facebook kinézetéhez igazodik, így a Facebook felhasználók a megszokott környezetben, egyszerűen tudnak vásárolni webshopjából a Facebook oldalon keresztül.

Facebook alkalmazások webshophoz

Ráadásul egyéb Facebook moduljaink segítségével tovább fokozhatja az élményt: Facebook komment modulunk segítségével véleményezheti látogatói termékeit, mely kommentek, automatikusan kikerülnek a Facebook céges oldalra is. Az ügyfelek a már meglévő Facebook profiljukkal egy gombnyomással beléphetnek webshopjába és az adataik automatikusan importálódnak, ezért nem kell kitölteni az adatokat! Facebook marketing modulunk ezt azzal is megspékeli, hogy feliratkozókat generál cégének! A Facebook webshopban pedig automatikusan a Facebook felhasználói profillal tudnak ismerősei és ügyfelei vásárolni!

Emellett a Facebook Webshop tökéletesen integrálódik a normál webshophoz, nem igényel külön karbantartást, így Önnek nem kell plusz energiát és időt fordítania Facebook Webshopjára. A teljes összekapcsolás lehetővé teszi, hogy az "eredeti" webshop és Facebook Webshop között folyamatos kapcsolat áll fenn, közös a termékadatbázis, a vevőadatbázis, tehát elég továbbra is a normál webshopját karbantartani és a Facebook Webshop innen fog rendszeres időközönként automatikusan frissülni! A Facebook Webshop menedzselése tehát ennél egyszerűbb nem is lehet, ugyanis nincs vele semmilyen tennivaló!

Nem is hinné, milyen kedvező áron igényelhet Facebook Webshopot:

Facebook webshop

Válassza a Facebook Webshopot!

Facebook Webshoppal több, mint 4 millió hazai felhasználót célozhat meg!

Facebook Webshoppal pénzre válthatja a növekvő mértékű közösségi aktivitást!

Facebook Webshoppal extra idő és energia ráfordítás nélkül két webáruházat működtethet egyedi célpiac kiaknázásával.

Facebook Webshoppal direktebb kapcsolatot alakíthat ki vevőivel, kiváló lehetőség az ügyfélszolgálathoz és az új információk megosztásához is!

Facebook Webshoppal sokkal kedvezőbb áron használhatja a Facebook egyéb marketingszolgáltatásait!

Kérjen egyedi ajánlatot Facebook Webshopra:

Facebook webshop

Facebook webshop integráció

Ingyenes DEMO - Próbálja ki most!

Kattintson ide vagy a képre és azonnal láthatja, hogy milyen ergonomikus és felhasználóbarát kezelő felülettel rendelkezik az Ideasol Prémium Webáruház!

Ingyenes webáruház demo

Programozói tudás nélkül, percek alatt elsajátítható!

Felhasználónév és jelszó: demo

Elérhetőségeinkért kattintson ide

IDEASOL Magyarország Kft.


Nagyobb térképre váltás
Nagyobb térkép
Facebook Twitter YouTube

Prémium webáruház készítés

 

CRM rendszer, CRM program