Ügyfélszerzés webáruházakba

Ügyfélszerzés webáruházakba. De hogyan?

Az Internetes webáruházak önmagukban még nem szereznek ügyfeleket, ehhez láthatónak kell lenni. Ha pedig nem találják meg webáruházunkat, akkor az olyan, mintha nem is létezne. Magyarul: azzal, hogy kész a webáruház, valamint feltöltöttük termékekkel, információkkal, még csak az első felével vagyunk a munkának. Tehát meg kell oldani az ügyfélszerzés webáruházakba problématikát.

Ügyfélszerzés webáruházakba online marketinggel

Hogyan szerezzünk ügyfeleket webáruházakba? Ezzel foglalkozik az online marketing, melynek eszközeivel tölthetjük meg ügyfelekkel, látogatókkal webáruházunkat, együttal jelentősen növelve a forgalmunkat. Mivel pörgessük fel webáruházunk forgalmát?

Ügyfélszerzés webáruházakba

Ügyfélszerzés webáruházakba Google segítségével

Ügyfélszerzés webáruházakba keresőoptimalizálással a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás. Ez ma már alapkövetelmény. Az Ideasol Prémium Webáruházak csak és kizárólag keresőbarát technikákat használnak, ügyfélszerzéshez ez pedig nélkülözhetetlen. Webáruház motorunk tökéletesen kiszolgál minden keresőt, első sorban a Google-t, mivel az emberek azt használják 99%-ban. A webáruház minden oldalát beindexálja a Google, beleértve a kategóriákat, a termékoldalakat, továbbá az összes információs és kiegészítő funkciókkal előállított oldalakat is. Mivel teljesen keresőbarát kialakítású az Ideasol Webáruház, ezért kiemelkedő eséllyel pályázhat a top 10-es helyezésekre a találati listákon. Így szerezhet Ön ügyfeleket webáruházába, a fontos kulcsszavakra és kulcsszó kombinációkra.

Ügyfélszerzés webáruházakba

Ügyfélszerzés webáruházakba Google AdWords segítségével

A keresőbarát ügyfélszerző webáruházak kialakítása ráadásul a keresőmarketinghez is remek társ! A Google Adwords hirdetésekkel való együttműködést is jelentősen segíti, hiszen lehetőséget ad a hirdetési rendszer és a webáruház tökéletes összehangolására, legyen szó kategóriáról, termékről vagy egyéb információs aloldalról. A landoló találati oldalak jelentősége kiemelkedő, nem csak ügyfélszerzés céljából, hanem ügyfél megtartás miatt is. Gondoljon csak bele, hogy milyen fontos irányítottan érkeztetni a megfelelő, releváns aloldalra a látogatót - olyan aloldalra (landing page), amivel kapcsolatban keresést végzett a potenciális ügyfél a Google-ban!

Ügyfélszerzés webáruházakba Facebook-al

Ügyfélszerzés webáruházakba Facebook segítségével? Igen, az Ideasol Prémium Webáruházakat össze tudja kapcsolni Facebook webáruházakkal! A részletekért kattintson ide!

 

Kérjen ajánlatot ügyfélszerző webáruházakra:

Ügyfélszerzés webáruházakba

Ügyfélszerzés webáruházakba

Ingyenes DEMO - Próbálja ki most!

Kattintson ide vagy a képre és azonnal láthatja, hogy milyen ergonomikus és felhasználóbarát kezelő felülettel rendelkezik az Ideasol Prémium Webáruház!

Ingyenes webáruház demo

Programozói tudás nélkül, percek alatt elsajátítható!

Felhasználónév és jelszó: demo

Elérhetőségeinkért kattintson ide

IDEASOL Magyarország Kft.


Nagyobb térképre váltás
Nagyobb térkép
Facebook Twitter YouTube

Prémium webáruház készítés

 

CRM rendszer, CRM program