Webáruház design

Webáruház megjelenés, küllem

A webáruház küllemével kapcsolatos igények alapjait Ön határozza meg, mi pedig elkészítjük a designt, a megjelenést.

Webáruház design esetében a látogató pár másodperc alatt dönt, hogy az szép vagy ronda. Azonban a szép és hatásvadász elemekkel óvatosan kell bánni, hiszen a funkcionalitásnak és a felhasználó-barát felépítésnek elsődlegesnek kell lennie. Éppen ezért vannak a webáruházban kötött elemek, amelyektől nem érdemes eltérni, a "spanyol viaszt" már feltalálták, ezeket alkalmazni kell, de szép megjelenéssel fűszerezve.

Nézze meg az Ideasol Prémium Webáruház élő, demo verzióját itt!

Alap dogma, hogy a az eladást szolgáló webáruház design nem cél, hanem eszköz! Ha a webáruház design öncélú, az a funkció kárára megy. A webáruház számára ez nem segítség, hanem hátrány.

Webáruház design

Miből áll a webáruház design? Ezt nem szabad kizárólag a grafikai elemekre leszűkíteni, a webáruház megjelenése jóval több ennél: a tipográfia, a szerkezet, a grafika és az általános imázs összessége adja a webáruház design-ját.

Webáruház design

Mik a webáruházak design céljai? A pozitív első benyomás kialakítása, amely tükrözi a profizmust, a megbízhatóságot, továbbá segíti a vásárlási folyamatot.

Tekinste meg néhány munkánkat itt!

A webáruházak első benyomásainak jelentőségét mindenki ismeri, az online megjelenésben azonban különösen nagy jelentőséggel bír. Az ügyfelek pár másodperc alatt ítéletet mondanak a webáruzak design-jára! Jó példa erre a hagyományos értékesítésben a kirakat. Ha szép és ízléses (vágykeltő), akkor bemennek és jobb eséllyel vásárolnak is az emberek.

A profizmus és megbízhatóság a webáruház design-on keresztüli vásárlások során jelentős szereppel bír: ha a vásárlónak nincs bizalma, akkor nem is fog vásárolni. Ezért azok a webáruházak, melyek megjelenése amatőrséget sugároz, alapjába véve vannak halálra ítélve. Ha a webáruházak design-ja amatőr, akkor miért lenne a kiszolgálás vagy a termék professzionális?

Végezetül a konkluzió: a webáruház design-nak az értékesítést kell szolgálnia!

 

Kérjen egyedi ajánlatot Webáruház designra:

Webáruház design

Webáruház design

Ingyenes DEMO - Próbálja ki most!

Kattintson ide vagy a képre és azonnal láthatja, hogy milyen ergonomikus és felhasználóbarát kezelő felülettel rendelkezik az Ideasol Prémium Webáruház!

Ingyenes webáruház demo

Programozói tudás nélkül, percek alatt elsajátítható!

Felhasználónév és jelszó: demo

Elérhetőségeinkért kattintson ide

IDEASOL Magyarország Kft.


Nagyobb térképre váltás
Nagyobb térkép
Facebook Twitter YouTube

Prémium webáruház készítés

 

CRM rendszer, CRM program