Webáruház nyitás

Miért jó befektetés a webáruház nyitás?

Az Internet egyre elterjedtebb már Magyarországon is, így a webáruház nyitás a legjobb lehetőség, hogy Ön is bekapcsolódjon az internetes kereskedelembe.

Megdöbbentő, de idén egy felmérés szerint az internetezők 62%-a, azaz több, mint 2 millió személy tervez online vásárlást! 2010-ben az e-kereskedelem több, mint 130 milliárd forint forgalmat bonyolított, ez a szám 2011-ben kb. 160 milliárd Ft-ot tett ki, idén pedig a legpesszimistább jóslatok szerint is 20%-al emelkedik ez az érték. Az online kereskedelem az egyetlen piac, ami megállás nélkül növekszik! Az online kereskedelmet a gazdasági válság sem tudta érinteni, így a webáruház nyitás napjainkban rendkívül jó befektetésnek számít.

Webáruház nyitás

Sikeres webáruház nyitás

De az internetes kereskedelemnek is megvannak a maga írott és íratlan szabályai! Webáruház nyitás során ezeket mindenképpen figyelembe kell venni, ha folyamatos, biztonságosan tervezhető forgalmat szeretne elérni. Első sorban meg kell nyerni a webshopba látogatók bizalmát, és ehhez egy könnyen kezelhető, a felhasználó nyelvén működő webáruházat kell biztosítanunk.

Itt szemezgethet különleges webáruház funkciók között és meg is tekintheti ezeket élőben!

Egy szép weboldal már fél siker, hisz a leendő vásárló a webshop felületével találkozik először. Ha egy jellegtelen "tucat megoldás"-t lát (pl:. ingyenes webáruház) vagy egy idegen reklámoktól hemzsegő webáruházat, biztosan nem ébresztünk bizalmat benne. (Az ember információinak 87 %-át látáson keresztül szerzi be!) Tehát webáruház nyitás előtt alaposan mérlegelni kell milyen webáruházat kíván üzemeltetni milyen designnal és milyen funkcionalitással, hogy a lehető legtöbb vásárlót, s ezáltal a legnagyobb profitot hozza Önnek minél rövidebb idő alatt.

Tekintse meg webáruház nyitás előtt az Ideasol Prémium Webáruház különlegesen gazdag funkcióit itt!

Hogy a webáruház nyitás biztosan jó befektetés legyen, válassza az Ideasol Prémium webáruházat!
Kérjen egyedi ajánlatot még ma:

Webáruház nyitás

A webáruház nyitás jogi feltételei

A webáruház nyitás alapvető feltétele a számlaképesség. Számlát adhatnak az adószámmal rendelkező egyéni vállalkozók, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, részvénytársaságok. / pl. egyéni vállalkozó, Bt., Kft., stb. /

Webáruház nyitás üzlethelyiség nélkül is lehetséges. Az elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos, egyes törvények módosításáról szóló, 2007. évi XCIV. törvény 17 §. szerint nem szükséges üzlet – a külön jogszabályban meghatározott feltételekkel:

- csomagküldő kereskedelmi tevékenység folytatásához
- elektronikus kereskedelmi szolgáltatások gyakorlásához
- az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi
CVIII.törvényben meghatározott elektronikus kereskedelmi szolgáltatások esetén.

Webáruház nyitáshoz elektronikus ügyfélszolgálat, ennek hiányában telefonos ügyfélszolgálat szükséges. A 2007.évi XCIV. törvény 17.§-a 2008. március 31-én lépett hatályba. Az információs társadalommal összefüggő, szolgáltatási tevékenységet végző vállalkozás jogosult az ügyfélszolgálatot kizárólag elektronikus úton működtetni. Üzemzavar esetén az ügyfélszolgálat telefonos elérhetőségét biztosítani kell. (2007. évi XCIV. törvény 11.§.)

A webáruház nyitás még egy fontos jogszabálya kimondja, hogy a csomagküldő kereskedő köteles katalógusában, honlapján, a termék egyéb ismertetőjén azonosítható módon megnevezni magát, feltüntetni székhelyét, esetleges üzletének, illetve vevőszolgálat céljából működtetett helyiségének címét, adatkezelési engedélyének számát, továbbá a működési engedélyén feltüntetett nyilvántartási számot.

Tudjon meg többet a webáruház nyitásról! Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Kerülje el a bírságot!

2013. január elsejétől fokozottan ellenőrzik és szigorúan büntetik az adatvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat be nem tartó webáruházakat. Aki webáruház nyitás előtt nem tájékozódik ezekről a jogszabályokról és webáruháza nem felel meg a jogszabályi előírásoknak, azt akár milliós nagyságrendű büntetéssel is sújthatja a Fogyasztóvédelmi Hivatal.

Készüljön fel idejében! Még webáruház nyitás előtt gondoskodjon a megfelelő tartalmú adatvédelmi nyilatkozat és felhasználási feltételeket tartalmazó dokumentumok elkészítéséről, és az elsők között töltse fel webáruházába. 2012-ben még türelmes volt a Fogyasztóvédelmi Hivatal, a szigorított szabályok be nem tartása esetén még büntetést nem róttak ki, csupán felszólították a webáruház tulajdonosokat. 2013-tól azonban ez a "türelmi időszak" véget ér, és nem fogadják el mentségként, hogy csak pár napja, vagy akár néhány órája történt a webáruház nyitás. Emellett az is fontos, hogy hivatalos, a törvényben meghatározott kritériumoknak megfelelő dokumentumokat használjon, és azokat a megfelelő helyen jelenítse meg.

Nem kell aggódnia a bírságolás miatt, ha az Ideasol Webáruházat választja! Szakértő kollégáink minden tájékoztatást megadnak Önnek a hivatkozó jogszabályokkal kapcsolatban, és igény esetén a megfelelő dokumentumokat el is készítik Önnek! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

A webáruház nyitás technikai igénye

Először is a webáruház nyitás előtt igényelni kell egy domain nevet. Ez lehet ingyenes vagy fizetős. Egy jó domain név a webáruház nyitás szempontjából fél siker! Használjunk termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatos kulcsszót vagy kulcsszavakat a domain nevünkben és kerüljük az ékezetes karaktereket!

Szükséges továbbá egy tárhely, ahol lehetőség van php futtatásra, adatbázis kezelésre. Ezt is el kell intézni még a webáruház nyitás előtt, mert oda telepítik majd fel a webáruházrendszert. A szerverszolgáltató kiválasztását nagy gonddal érdemes végezni, mert sok magyar szolgáltató magas áron alacsony színvonalú szolgáltatást biztosít! Ha szolgáltatóknál rendszeres kimaradások vannak, lassú a letöltés, a felhasználókon kívül a keresők sem fognak szeretni! Webáruház nyitáshoz elsősorban a webáruház működési területén levő szervert válasszunk. Egy jól megválasztott tárhellyel jobb helyezést érünk el a keresőkben is, így a webáruház nyitása után már néhány hónappal jó helyezéseket érhet el, ha megfelelő az optimalizálás is.

Tekintse meg webáruház nyitás előtt az Ideasol Prémium Webáruház különlegesen gazdag funkcióit itt!

A webáruház nyitás után nem fognak automatikusan tolongani a vásárlók! Ezért tennünk is kell. Webáruház nyitás előtt készítsünk értékesítési és online marketing tervet. Mérjük fel leendő vásárlóink igényét, hasonló termékkel kereskedő konkurens webáruházak kínálatát.

Webáruház nyitással és azonnali forgalomnövelő megoldásokkal kapcsolatban...

...kérje ingyenes tájékoztatónkat még ma:

Webáruház nyitás

Webáruház nyitás

Ingyenes DEMO - Próbálja ki most!

Kattintson ide vagy a képre és azonnal láthatja, hogy milyen ergonomikus és felhasználóbarát kezelő felülettel rendelkezik az Ideasol Prémium Webáruház!

Ingyenes webáruház demo

Programozói tudás nélkül, percek alatt elsajátítható!

Felhasználónév és jelszó: demo

Elérhetőségeinkért kattintson ide

IDEASOL Magyarország Kft.


Nagyobb térképre váltás
Nagyobb térkép
Facebook Twitter YouTube

Prémium webáruház készítés

 

CRM rendszer, CRM program