Felhasználóbarát webáruházak

Felhasználóbarát webáruházak

A webáruházakban található termékeket a könnyű és felhasználóbarát eligazodás miatt fontos, hogy egy átgondoltan felépített, átlátható kategória-struktúrába rendszerezzük. Ez garantálja a felhasználóbarát webáruházak alapjait, hogy a webáruházakban rend uralkodjon, így az ügyfelek 1-2 kattintással könnyedén és logikusan megtalálják a nekik kellő termékeket. Ezután már csak egy kattintás a webáruházakban, hogy a kosarakban landoljanak az áruk. A felhasználóbarát webáruházakban végtelen számú és mélységű kategória-rendszer kialakítására adott a lehetőség, nincs korlátozva a kategóriák száma és mélysége sem. A felhasználóbarát webáruházak kategóriarendszerének kezelhetősége nagyon egyszerű és könnyű, Ön vagy alkalmazottja bármikor hozzáadhat új kategóriát vagy alkategóriát, megváltoztathatja a kategóriák sorrendjét és még törölni sem szükséges, elég ha inaktívvá teszi azt. Később, ha mégis szükség van rá, akkor nem kell mégegyszer felvinni azt a webáruházakba!

Nézze meg élőben az Ideasol demo Prémium Webáruházat itt!

Felhasználóbarát webáruházainkba végtelen számú terméket tölthet fel, ennek még a tárhely mérete sem szabhat határt! felhasználóbarát webáruházainkba egy adott terméket több kategóriában is szerepeltetheti, így elég azt egyetlen egyszer feltölteni, valamint karbantartani. Felhasználóbarát webáruházainkba egyszerűen hozzárendelheti a már felvitt termékeket akármelyik kategóriához. A felhasználóbarát webáruházak kategóriáiban a hozzárendelt termékek tetszőlegesen rendezhetőek. A felhasználóbarát webáruházak működésének köszönhetően a termékek adatainak változtatásakor a csatolt termékek adatai is együtt változnak.

Felhasználóbarát webáruházak

A felhasználóbarát webáruházak alapját a beépített tartalomkezelő rendszer (CMS) adja. A tartalomkezelő rendszerre épített webáruházak legnagyobb előnye, hogy nem igényel a felhasználó szempontjából semmilyen programozói tudást,. Alapfokú számítástechnikai tudással könnyedén és gyorsan szerkeszthető a tartalom felhasználóbarát webáruházainkban. Nincsen karbantartási költség!

Ha Önnek vagy munkatársainak nincs ideje a termékek feltöltésére, akkor készséggel állunk rendelkezésére. A felhasználóbarát webáruházakba általunk felvitt adatok maximálisan alkalmazkodnak a Google kereső kívánalmainak, valamint a leírások, a szövegezés is marketing szemléletű és kreatív. Felhasználóbarát webáruházaink tartalmi szövegezése érzelmeket és vágyakat keltenek, ezzel segítve a webáruházak ügyfélszerző- és megtartó képességét!

Nézze meg élőben az Ideasol demo Prémium Webáruházat itt!

A felhasználóbarát webáruházakban a könnyű és átlátható navigáció, a látogatók tájékozódásának segítése kiemelkedően fontos elem. A webáruházak egyik fő célja, hogy látogatói a lehető legrövidebb és legegyszerűbb módon találja meg a keresett terméket. felhasználóbarát webáruházakban a jól felépített kategóriarendszer mellett a termékszűrő funkcó, a kapcsolódó termékek megadása, esetleg az árszűrő funkció kínál rendkívül jó navigációs lehetőségeket!

A felhasználóbarát webáruházak terméklista aloldalain a felhasználó választhatja ki, hogy a termékeket melyik tulajdonság alapján szeretné tovább rendezni. Ilyen megoldás például név, ár, típus, értékelés vagy márka szerint csökkenő vagy növekvő rendezés. A felhasználóbarát webáruházak terméklista aloldalain másik opcióként megadhatja a látogató, hogy oldalanként hány terméket szeretne látni egyszerre. Ez a kényelmi funkció fontos igényt elégít ki, tovább növelve a webáruházak felhasználóbarát kezelhetőségét és áttekinthetőségét.

 

Kérjen egyedi ajánlatot felhasználóbarát webáruházra:

Felhasználóbarát webáruházak

Felhasználóbarát webáruházak

Ingyenes DEMO - Próbálja ki most!

Kattintson ide vagy a képre és azonnal láthatja, hogy milyen ergonomikus és felhasználóbarát kezelő felülettel rendelkezik az Ideasol Prémium Webáruház!

Ingyenes webáruház demo

Programozói tudás nélkül, percek alatt elsajátítható!

Felhasználónév és jelszó: demo

Elérhetőségeinkért kattintson ide

IDEASOL Magyarország Kft.


Nagyobb térképre váltás
Nagyobb térkép
Facebook Twitter YouTube

Prémium webáruház készítés

 

CRM rendszer, CRM program